PLS-IT AB
Hem Portal Kontakt Produkter Tjänster Om

Tjänster

Vi tillhandahåller support i form av telefon med fjärrsupport och även möjlighet att komma ut till er på plats. Att kunna supportera via fjärrstyrning sparar både tid och pengar för alla parter då de flesta problem kan lösas på det sättet. Dock skall man inte förakta att träffas och komma ut på plats kan i en del fall vara det effektivare alternativer.

Om så önskas kan avtal för underhåll av maskiner och mjukvarar tecknas. Det är faktiskt så att det är inte bara maskiner som behöver tittas över ibland, utan även mjukvara för att upptäcka eventuella brister eller upptäcka eventuella förbättringar av systemet/systemen.

 

PLS-IT förmedlar även serverhosting, hemsidehosting och mailsystem.

Exempel på serverhostingsanvändning är den supportportal vi använder oss av här under support. Hjälp med att sätta upp en sådan lösning kan vi på PLS-IT bistå med. Med denna Redmine lösning som det heter kan man bygga fritt och det är ett bra hjälpmedel för projekthantering där det går att få ut bra tidsrapporter bland annat. Hör med oss om ni vill veta mer.

 

 • Planera & Utvärdera

  Vi hjälper er att se över hur ni arbetar med er produktion och kommer med förslag på förbättringar och brister på ett objektivt sätt. Det är allt för vanligt att man ställt för fakta att man har vuxit från ett litet företag till ett stort företag. Detta har då lätt till att det som förut hanterades förhand och av ett fåtal personer nu skall fungera i större grupp och i större skala. Det kan då behövas att man ändrar på sitt arbetssätt för att lyckas med detta. Krav från myndigheter kan också vara en anledning till att arbetssättet måste ändras.

 • Utveckling

  Har ni behov av specialutvecklade system av någon form för just er? Då kan vi ta fram detta så det passar er. Vid ett specialanpassat projekt kommer ni som kund att äga koden. Detta för att ni som kund skall känna er säkra med de lösningar som tas fram.

 • Installation

  Vi kommer ut till er och installerar allt vi säljer med ett stilrent resultat. För oss är inte bara funktionaliteten något som är viktigt, utan att det ser snyggt ut är minst lika viktigt.

  Att installationen är anpassad för den miljö som den installeras är vi väl medvetna om samt att det ibland även är en producerande miljö som installationen sker i.

 • Service

  Alla maskiner går sönder förr eller senare, men alla hoppas på senare. Ett bra sätt att få det att bli senare är ett förebyggande underhåll. Med hjälp av våra samarbetspartner runt om i hela Sveriges land kan vi hjälpa er med detta. För det är faktiskt så att det kostar er mindre med ett planerat stopp för underhåll än ett oplanerat akut stopp.

 • Server hosting

  Har ni en intern IT-drift utan att ha resurser till det. Vi förmedlar serverhosting som är att ni kan hyra en server på internet där det tas backup för er. Alla servrar drivs på el märk med Bra Miljöval och dess kylanläggnings använda vatten återanvänds i fjärrvärmen.

  Tjänster som webbhotell och väl fungerande e-post system finns också bland tjänsterna.

  Kontakta oss för att veta mer.

   

  Har ni provar våran support portal?

  Vill ni jobba på det sättet inom ert företag?

  Vi kan hjälpa er sätta upp ett sådant system samt hjälp med driftunderhåll. Systemet kan sättas upp på eran egen server eller hostad server på internet. Båda fungerar utmärkt.